Ochelari de Soare

In functie de criteriile functionale si de preferintele dumneavoastra estetice, aveti posibilitatea sa alegeti ochelari de soare cu protectie 100% UV ce apartin colectiilor actuale ale unor marci de renume international. Varietatea stilistica – modern sau clasic, urban sau fashion, sport sau casual – este combinata cu materialele speciale si diversele nuante de culori, oferindu-va posibilitatea sa optati pentru acei ochelari ai caror design vor reflecta cel mai bine personalitatea si stilul dumneavoastra de viata, in deplina armonie cu fizionomia si preferintele vestimentare.

Principalul rol al ochelarilor de soare este de a proteja ochiul de efectele negative ale radiatiilor ultraviolete si ale intensitatii luminoase puternice.

Aveti posibilitatea sa alegeti ochelari de soare cu protectie 100% UV ce apartin colectiilor actuale ale unor marci de renume international, adaptati cerintelor dumneavoastra estetice.

In cazul prezentei viciilor de refractie se pot realiza ochelari de soare cu lentile colorate (standard /degrade) sau polarizate cu dioptrii, ce pot functiona ca un ajutor de vedere.

Urmatoarele brand-uri sunt doar o parte din gama variata de ochelari de soare care se gasesc in magazinele OPTIMED: Ray Ban, Donna Karan, DKNY, Vogue, Dolce & Gabbana, D&G, Prada, Salvatore Ferragamo, Bvlgari, Versace.