Lentile Ochelari

Corectarea vederii cu lentile aeriene este cea mai raspandita metoda de corectie optica. OPTIMED va pune la dispozitie lentile optice cu optiuni specifice (materiale, design, tratamente, culori, prelucrari, etc.) ce sunt produse pe baza celor mai noi tehnologii utilizate la ora actuala in acest domeniu.
Solutiile oferite de OPTIMED se adreseaza multiplelor nevoi individuale moderne, respectand cele mai exigente standarde de calitate. Dintre acestea enumeram: lentile progresive ultrapersonalizate – construite dupa parametrii individuali ai purtatorului identificati cu aparate special creeate, tratamentele fotocromatice de ultima generatie care sunt foarte dinamice si ofera protectie maxima si confort vizual sporit, tratamente antireflex cu abordare generala sau cu protectie speciala pentru lumina albastra cu caracteristici de superhidrofobie sau superdurificare, gama completa de materiale organice cu indici de refractie de la 1.50 pana la 1.74
Urmatoarele brand-uri sunt reprezentative pentru solutiile oftalmice corectoare care se gasesc in magazinele OPTIMED: Hoya, Ital-Lenti, Zeiss, Essilor.