Despre Optimed

Incepand cu anul 1991, OPTIMED Buzau si-a asumat rolul unui partener de nadejde in relatia cu toti locuitorii judetului Buzau, compania noastra sprijinandu-se pe o apreciata echipa de profesionisti ai vederii compusa din: medici oftlamologi, optometristi, opticieni si consultanti de vanzare. OPTIMED Buzau a crescut continuu numarul centrelor de vanzare, in prezent detinind cea mai dezvoltata retea de magazine de optica medicala din judetul Buzau. Concomitent OPTIMED Buzau si-a diversificat gama de servicii medicale oferite, prin deschiderea unei clinicii medicale ultramoderne, cu urmatoarele specializari:

  • oftalmologie (consultatii, tratamente , interventii chirurgicale- fara internare)
  • cardiologie
  • chirurgie plastica
  • pediatrie
  • analize de laborator

Sloganul companiei noastre – ”Sa ne vedem cu bine!” – rezuma perfect o traiectorie fireasca desprinsa din activitatea curenta: toti clientii nostri ne devin prieteni, iar scurtele despartiri sunt vazute doar ca prilejuri necesare pentru a ne dovedi trainicia afectiunii si respectul reciproc.

La OPTIMED, dorim mai ales “sa ne revedem” cat mai sanatosi.

Viziune

“OPTIMED ofera servicii oftalmologice integrate destinate ingrijirii vederii umane, intreaga noastra infrastructura si toate competentele profesionale ale echipei fiind puse in slujba mentinerii sanatatii vederii. Credem in importanta primordiala a vederii – cel mai util dintre simturile omului – si vom incerca in permanenta sa oferim solutii cat mai adecvate nevoilor vizuale ale semenilor nostri.

Slujim sanatatea umana si cautam ameliorarea evolutiei sale, prin intermediul celor mai noi cunostinte, celor mai performante echipamente si celor mai buni profesionisti ai vederii. In magazinele noastre functionalitatea se completeaza cu estetica, ambientul OPTIMED incercand sa rezolve cerinte vizuale specifice, sa insufle incredere si sa genereze confort.

Pentru noi clientul este mai mult decat un pacient: el este oricand binevenit, el este bine vazut si bine inteles. Apartinem comunitatii si suntem convinsi ca, inainte de toate, produsele sau serviciile noastre deschid orizonturi si confera oamenilor curajul de a actiona. Vom incerca sa invatam continuu si sa promovam solutii inovative, asa incat locuitorii judetului Buzau sa poata beneficia de conditiii de ingrijire a vederii specifice Europei secolului XXI.”

Misiune si valori

Misiunea noastra

Dorim ca toti semenii nostri sa reuseasca sa creada in importanta detinerii unei vederi sanatoase si adaptate stilului sau nevoilor concrete de viata ale fiecaruia, in parte. In acest scop, evaluam nevoile vizuale ale fiecarui client si descoperim impreuna cele mai bune solutii de corectie sau protectie optica, respectand aspiratiile declarate ale fiecaruia. OPTIMED are misiunea sa participe la cresterea calitatii vietii prin abordarea responsabila a ingrijirii vederii, adaptandu-si permanent calitatea si diversitatea serviciilor la cerintele comunitatii din judetul Buzau.

Excelenta

Excelenta imprima un sens absolut tuturor actiunilor noastre. Fiind inrudita cu desavarsirea, ea solicita o atitudine absoluta si un spirit orientat catre perfectiune si rigoare. Prin valentele sale motivationale, ea determina unicitatea actiunilor noastre, facandu-le memorabile pentru cei care apreciaza lucrul bine facut.

Performanta

In domeniul opticii medicale, conceptul de performanta se refera la produse si servicii deplin ancorate in contextul umanist al intregului sector orientat spre mentinerea sanatatii si cresterii calitatii vietii. Performantele specifice domeniului dedicat vederii, fie ca ne referim la optica, optometrie sau oftalmologie, se sprijina pe integrarea simultana a valorilor tehnologice, comunicationale si psihologice, inclusiv valorile estetice.

Prietenia

Suntem convinsi ca apartinem comunitatii si suntem datori fata de aceasta sa-i respectam valorile esentiale: relatiile deschise si creative dintre oamenii ce o compun. Dorim ”Sa ne vedem cu bine” la fel de mult precum dorim sa ne revedem sanatosi.

Servicii Integrate Destinate Ingrijirii Vederii Oferite De O Echipa Experimentata

Cea mai dezvoltata retea de magazine de optica medicala din judetul Buzau, este singura societate care ofera, dupa 20 ani de experienta, servicii integrate destinate ingrijirii vederii si a carei infrastructura s-a dezvoltat continuu. Astazi, reteaua de magazine Optimed detine 7 centre de optica a caror activitate se desfasoara in peste 700 metri patrati. Aici veti fi intampinat de 7 medici oftalmologi si 25 de profesionisti ai vederii. (optometristi, opticieni si consultanti.) Va asteptam anual pentru verificarea performantelor vederii!

Orice membru al familiei dumneavoastra, indiferent de varsta, va putea imediat obtine o evaluare precisa a acuitatii vizuale si va primi intotdeauna toate informatiile necesare pentru mentinerea sanatatii sale oculare.